Postabontás

2023.01.14. 18:44

Kátyúkkal tele a sportcsarnok parkolója is - panaszolja olvasónk

Rettenetes állapotok uralkodnak egyes sportlétesítmények körül: a sportcsarnok parkolójában is egyre nagyobbak a kátyúk, ahogy a labdarúgó akadémiához vezető útra is ez a jellemző - panaszolják olvasóink.

W. K.

Illusztráció

Fotó: Nagy Lajos

- Eleve problémás, hogy a városi sportcsarnok körül nincs egy szilárd burkolatú parkoló. Időnként felszórják kaviccsal, és ennyivel el is van intézve a dolog. Javaslom a városvezetésnek, hogy egyszer tartsanak egy helyszíni bejárást - a parkoló gödrökkel teli, amelyek egyre csak mélyülnek. Parkolásra egyre kevésbé alkalmas. Nem kavics kell ide, hanem bitumen - adott hangot véleményének egy olvasónk. 

Más a labdarugó akadémiához vezető úton tapasztalt hasonló állapotokat: - Kovácstelepen a Gyöngyvirág utca lezárását ugyan nem támogattam – igaz, mint kovácstelepi lakost meg se kérdeztek –, de azt én is láttam, tapasztaltam, hogy az ott kialakult átmenő forgalom tarthatatlan volt. 
Viszont a jelen időpontban a labdarúgó akadémiához vezető útszakasz újra rettenetes állapotoknak örvend, és míg csak rászórnak egy-két kiló kavicsot, addig sose lesz jobb - emelte ki egy másik olvasónk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!