Zsolnay gesztus

2023.02.02. 20:56

Féláron járhatják a múzeumokat a nyugdíjasok

Nyugdíjas napokat tartanak a Zsolnay Negyedben Februárban és márciusban a Ketten féláron akció keretein belül. február 1-től március 31-ig, csütörtöktől vasárnapig a szépkorúak féláron nézhetik meg a kiállításokat és tíz százalék kedvezménnyel foglalhatnak szállást a Zsolnay Vendégházban.

M. R.

Fotó: Molnár Péter

Az akció minimum két fő részére, legalább két helyszín megtekintése esetén érvényes. A Zsolnay Negyed látnivalói nagy népszerűségnek örvendenek az idősebb korosztály körében is, ezt a vendégkönyvi bejegyzések is igazolják – volt olyan elégedett látogató is, aki a 90. életévéhez közeledve kereste fel a Gyugyi-gyűjteményt.

Féláron látogatható így párosával a fent említett Gyugyi-tárlat mellett a Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás, a Rózsaszín Zsolnay Kiállítás, a Zsolnay Mauzóleum, a Látványmanufaktúra, a Labor – Interaktív Varázstér, a Planetárium, az m21 Galéria és az 1861 Kesztyűmanufaktúra.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában