Elnyerték a címet

2023.02.05. 21:56

Látópont címet nyert Szászvár, új időszámítás kezdődik

W. K.

Fotó: AS

A turizmus fellendítésében fontos szerepet játszó elismerést, Látópont címet nyert Szászvár - számolt be a hírről hivatalos internetes közösségi oldalán Vidák Krisztina, a település polgármestere.
 

- Az önkormányzat nyújtotta be a pályázatot a Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület által kiírt felhívására - a szászvári pályamunkát a bíráló bizottság sikeresnek ítélte, a Látópont címet elnyerték 

- közölte a polgármester.
Kiemelve, hogy az elismerésnek köszönhetően a jövőben az egyesület közvetítésével és támogatásával kirándulócsoportokat fogadhat a település az ország minden tájáról, megismertetve az érkezőkkel a község értékeit, hagyományait, ízeit. A programok megvalósítást az önkormányzati dolgozók mellett helyi szolgáltatók és civil szervezetek is segítik majd.

- Ahogy eddig is, úgy a jövőben is  azon leszünk, hogy a hozzánk látogatók pozitív élmények birtokában vigyék tovább jó hírünket, hogy kedvet ébresszünk a visszatérésre, és hogy vendégeink szívesen ajánlják programjainkat, szolgáltatásainkat ismerőseiknek - emelte ki Vidák Krisztina. A Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület ismertetője szerint a Látópont cím elnyerése rangot jelent, amely tudatosítja a helyben végzett munka innovativitását, eredményeit, megerősíti a jól dolgozó szakembereket, szervezeteket, építi kapcsolati hálójukat, ismertté teszi őket. 
 

- A Látópont címmel rendelkezők sajátossága, hogy alkalmasak megláttatni egy-egy helyi közösség értékeit, tevékenységének egyediségét, valamint bemutatják azokat a módszereket, amelyekkel egy-egy közművelődési alapszolgáltatást, tevékenységet, fejlesztést sikerre vittek az adott településen 

- összegezte az egyesület. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában