Várják a kreatív alkotásokat

2023.02.12. 15:04

Logópályázatot hirdetett Mohács a csata ötszázadik évfordulójára készülve

Röpke három esztendő múlva nemzeti sorstragédiánk, a mohácsi csatavesztés ötszázadik évfordulójára emlékezünk.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Laufer László

Az alkalomra nagyszabású programokkal is készül a város, amelyre természetesen az ország minden részéből, s persze külhonból is látogatók sokaságát várják. A méltó felkészülés részeként most az eseménysorozat logójának elkészítésére írtak ki pályázatot.

A pályázat célja az emlékév történelmi jelentőségéhez méltó, ahhoz illeszkedő egyedi szimbólumrendszer megalkotása, mely kifejezi Mohács és a csata által képviselt szellemiséget. A logónak szorosan kapcsolódnia kell az 500-as számhoz, a csatához, és Mohács városához, kép- és színvilágban egyaránt. A logópályázatra grafikus szakemberek kreatív munkáit várják, mellyel meg kívánják alapozni az emlékévig tartó kampány, majd a rendezvény teljes arculatát.

A nyertes pályamű az elkövetkező években megjelenik a kampány hivatalos online és offline felületein, reklámanyagain, ajándéktárgyain, és rendezvénykellékein egyaránt. A pályázat nyilvános és meghívásos. Azon a szervező által felkért alkotók és rajtuk kívül bárki más is
indulhat. A pályázóknak a pályaművet a pályázati anyaggal és a hiánytalanul kitöltött adatlappal  kizárólag elektronikus úton 2023. február 6-tól április 15-ig beérkezően kell e-mailen benyújtani a [email protected] e-mail címre.  A pályaműveket öttagú, szakmai- és a szervező által delegált tagokból álló zsűri bírálja el. A nyertes pályázó nettó négyszázezer forint díjazásban részesül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!