Jubilált a Villányi Nyugdíjas Klub

2023.02.21. 16:32

Tánccal, farsangi mulatsággal és tortával ünnepelték az évfordulót

Zs. K.

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte az elmúlt hétvégén a Villányi Nyugdíjas Klub a művelődési házban. A programon a villányiakkal együtt ünnepeltek többek között a Kásádi Nyugdíjas Klub tagjai, a Kislippói Egyesület tagjai, valamint Kárpátiné Kovács Zita, az Idősek „Életet az éveknek” Baranya vármegyei vezetője is, akik beszédükben sok sikerre és további szoros kapcsolatra bíztatták a jubiláló klubot.

Tompos Tiborné, a Villányi Nyugdíjas Klub jelenlegi vezetője megemlékezett azokról, akik mindig segítették a csoport aktív működését, és támogatóikról, akiknek köszönhetően a tagok az ország minden égtáját bejárva eddig összesen 90 kiránduláson vehettek részt.

Mayer István, Villány polgármestere beszédében biztosította a nyugdíjas klubot a további támogatásáról és köszöntötte a szintén jubiláló, a kerek 50. évfordulóját ünneplő Nemzetiségi Asszonykórust is. Ezután a meghívottak műsorral kedveskedtek, majd farsangi mulatsággal, sütizéssel, és az önkormányzat által ajándékozott torta elfogyasztásával telt az este. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!