Tervezik a jövőt

2023.02.20. 18:44

Több baranyai településen is pályázati fórumokat tartanak

Az 2023-tól 2027-ig terjedő időszakra vonatkozó Helyi Fejlesztési Stratégia tervezésével kapcsolatban több településen is tart tájékoztató fórumot a Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület a közeljövőben: a térségfejlesztés, ennek kapcsán a helyi igények, szükségletek felmérése és a fejlesztési elképzelések feltérképezése áll a fórumok fókuszában.

W. K.

Fotó: Jirapong Manustrong

Mindszentgodisán február 21-én várják az érdeklődőket a Művelődési Házban, február 23-án Mágocson, a Közös Önkormányzati Hivatalban, 28-án Szászváron, a Szent István Közösségi Házban, március 2-án pedig Hosszúhetényben, a Polgármesteri Hivatalban tartják a programot, amelyek minden alkalommal 17 órakor kezdődnek. 

A pályázati fórumra civil szervezetek képviselőit, illetve a vállalkozókat,  a vállalkozni vágyókat várják - a rendezvényeken a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy elmondják, milyen projektekre szeretnének pályázatot benyújtani, illetve megoszthatják tapasztalataikat arról, hogy az előző támogatási ciklusban milyen nehézségekkel szembesültek, javaslatokat tehetnek a változtatásra. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!