Új beruházások

2023.02.09. 13:14

Új helyen épül meg a buszmegálló Szalatnakon

A községben idén folytatódnak a beruházások, pályázati forrásból az önkormányzat a mostani, uniós előírásoknak nem megfelelő buszmegállót elbontja az ingatlanok elől, és új, a közútkezelő által kijelölt helyen építi meg, mellyel a faluban rég kialakult problémát és feszültséget oldanak meg.

Zs. K.

Képünk illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

Szintén ebben az évben kezdik el a Leader pályázatból jóváhagyott ravatalozóhelyiség felújítását, és ugyanebből a forrásból a temetések méltó, színvonalas megtartásához szükséges eszközökkel (igény szerint projektorral és vetítővászonnal) szerelik fel a termet. 

Az Országfásítás Programban tizenegy fát nyert a település januárban, melyet ősszel ültetnek el. Gulácsi Erika, Szalatnak polgármestere arról is tájékoztatta a lakosságot, hogy az idén elkezdődik a csapadékvíz-elvezető árkok burkolása azokon a helyeken, ahol erre szükség van. A fejlesztésre pályázati támogatást nyert a község önkormányzata. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!