Munka után kinyitottak

2023.02.03. 21:40

Új köntösben, ismét várja a fürdőzőket az ANK-uszoda

Sz. Zs.

A kép illusztráció

Fotó: Bencsik Ádám

Az őszi felújítások ugyan már december elején befejeződtek az Apáczai Nevelési Központ sportegységében, ám az energiaválság és a magas közüzemi költségek további zárva tartásra, és január végi nyitás ígéretére kényszerítették az uszodát is. Utóbbi végül csak most vált lehetővé, az ANK így közleményben tudatta, hogy február 6-ától, hétfőtől újra vendégeket tud fogadni a Petrov Anatolij nevét viselő uszoda.

Az idő közben elvégzett munkálatok során új szigetelést is burkolatot kapott a medence, felújították a zuhanyozók egy részét is. Az ezt követő teljes nagytakarítás után már a népegészségügyi szakemberek is leellenőrizték a vízminőséget, így immár tökéletes komforttal várják az úszni és /vagy szaunázni vágyókat.

Az uszoda február 6-ától, hétfőtől hétköznaponként 18.00–21.45, szombaton 09.00–19.45, vasárnap pedig 12.00–19.45 óra között tart nyitva; a szauna hasonló beosztással, de hétköznap és vasárnap egy órával későbbi kezdéssel várja a vendégeket.

További részletekkel, jegyárakkal a PKK Apáczai Sportegység közösségi oldalán szolgálnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!