Új szakkört indítanak

2023.03.06. 11:24

A bűvészek világába vezetik be az érdeklődőket a Pécsi Kulturális Központban

Gyerekként, de olykor még felnőttként is képes minket lenyűgözni egy-egy bűvésztrükk. A látott mutatvány után pedig forognak a kerekek a kobakokban, hogy rájöjjünk a trükk titkára. Akiben él az a vágy, hogy elsajátítson egy-egy fortélyt, akkor a Pécsi Kulturális Központ újonnan létrehozott bűvész szakköre csalogató lehet. A foglalkozást minden hétfőn – első alkalom március 6. – 6 órai kezdéssel tartanak meg az intézményben.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: FXQuadro

A most induló bűvész szakkör keretében Richard Davidson az, aki kézen ragadja az érdeklődőket és bevezeti őket egy különleges és varázslatos világba. A művésznév alatt Kalányos Richárd bújik meg, aki a legjobban azt szereti a szakmájában, hogy másoknak örömöt tud okozni a trükkökkel. Mindig az számára a legnagyobb dicséret akár fellépésen, akár az utcán , hogyha egy-egy mutatvány közben vagy után látja az arcokon a csodálkozást, hallja a meglepett kacajokat.

Richard Davidsonnak már évek óta vannak rendszeres előadásai, amelyek folyamatosan fejlődtek és változtak, amíg el nem nyerték végső formájukat.  

A Pécsi Kulturális Központba szervezett szakkörre mindenkit sok szeretettel vár, akit érdekel a bűvészet, kedvet érez a kitűnő trükkök elsajátításához vagy éppen szeretne kitűnni a társaságból, a barátokat szuper mutatványokkal szórakoztatva.  

Jelentkezni hét éves kortól lehet, a belépés pedig díjtalan. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!