Megtelik élettel a kisváros

2023.03.07. 15:48

Az Első Emelet és a Follow The Flow is fellép a II. Siklósi Városnapokon

Zs. K.

Fotó: Zs. K.

Idén március 31-én és április elsején folytatódik a városvezetés által tavaly hagyományteremtő szándékkal indított városnapi ünnepség, illetve fesztivál. A II. Siklósi Városnapok sok szórakoztató programot, esti koncertet kínál a helyieknek és a városba érkezőknek. A program helyszíne ezúttal is a Felszabadulás utca – Mária utca és a körforgalom közötti szakasza – lesz. A Mária utca ismét gasztrosétánnyá alakul, míg a Felszabadulás utcán kézművesek kínálják majd portékáikat.

Március 31-én, 17.30-kor a hivatalos megnyitóval kezdődik meg a program a Felszabadulás utcán felállított színpadon, majd Siklós testvértelepüléseinek vezetői mutatkoznak be egy testvérvárosi találkozó keretein belül. Ezután a helyi fellépők – Siklósi Dolce Hegedűegyüttes, a Pelikán Néptáncegyüttes és a Nihil Chips zenekar – foglalják el a színpadot. Az esti fő fellépő az Első Emelet lesz.

Szombaton 13 órakor a Siklósi Ifjúsági Koncert Fúvószenekar a város több pontján hallatja hangját, zenéjük egyben invitálás is lesz az ezt követő színpadi fellépésükre. A délután folyamán többek között a Bolhazsák Gyerekzenekar és a Siklósi Tenkes Vegyeskar műsorát tekinthetik meg a rendezvényre látogatók, amely után musical előadás szórakoztatja majd a nagyérdeműt, és Nikola Rokvić szerb énekes is koncertet ad. Fellép még a Don’t Stop The Queen Zenekar, este pedig a Follow The Flow ad koncertet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!