Segíteni hív a Nevetnikék

2023.03.29. 11:24

Kék-sárgába öltözve fejezhetjük ki együttérzésünket

Zs. K.

Fotó: Löffler Péter

„Öltözz kék-sárgába és utalj egy ezrest, kifejezve együttérzésedet a kórházban lévő beteg gyermekekkel!” – ezzel a felhívással él a pécsi, nehéz helyzetbe került Nevetnikék Alapítvány, amely már 15 éve áll a régióban, a beteg gyermekek szolgálatában.

Idén 15. születésnapjukra azt kérik, hogy biztonságban tudhassák a kórházlátogató programjukat, melyhez arra lenne szükség, hogy 1500 ember legalább havi 1000 Ft-tal tudja támogatni tevékenységüket. Így továbbra is esélye lehetne a gyermekeknek a zenével, bábozással, mesemondással, bűvész trükkökkel, társasozással, kézműveskedéssel és sok-sok nevetéssel fűszerezett Nevetnikékes gyógyulásra a kórházban. Bárki csatlakozhat a születésnapi felhívásukhoz, aki március 31-én egyedül, családdal, barátaival, munkatársaival, diáktársaival együtt magára ölt valamilyen kék és sárga kiegészítőt, és erről fotót készít, kifejezve együttérzését a kórházban lévő beteg gyermekekkel. Kérik, hogy a fényképet a Facebookon megosztva a @Nevetnikék oldalát taggelve tegyék közzé, ezzel is felhívva a figyelmet a munkájukra. Akinek van lehetősége, egyszeri vagy havi 1000 Ft-tal támogathatja a Nevetnikék Alapítvány, kórházi beteg gyermekekért folytatott tevékenységét. További információk: www.nevetnikek.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában