Versben köszöntenek

2023.03.06. 19:28

Közkedvelt színművészek hangján hallhatjuk a magyar- és a világirodalom legszebb műveit

A nemzetközi nőnap alkalmából, március 8-án egy nem mindennapi élményben lehet része annak, aki ellátogat a Pécsi Vásárcsarnokba. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködésében különleges verscsokrot kapnak ajándékba a hölgyek.

Cz. E.

Fotó: Ionov Artem

A magyar- és a világirodalom legszebb verseiből kötöttek verscsokrot a PNSZ színművész előadói odaadó műgonddal. Lipics Zsolt igazgató elmondta, hogy nagy örömükre szolgál, hogy a színház falain kívül is tudnak élményt, ajándékot adni.  

Szabó Szilárd, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója ezt a nőnapi rendezvényt minden ízében pécsi eseménynek tartja, ami újabb bizonyítéka, hogy a vásárcsarnok nemcsak a bevásárlás, de különleges események helyszíne is lehet. Továbbá hangsúlyozta, hogy céljuk, hogy élmény legyen a régió legújabb és legnagyobb vásárcsarnokában eltöltött idő. 

Nőnapon a vásárcsarnok nyitvatartási idejében reggel 6 és délután 4 óra között óránként szólalnak meg a költemények közkedvelt színművészek – Götz Attila, Laklóth Aladár, Lipics Zsolt, Németh János, Széll Horváth Lajos, Tóth András Ernő – hangján, az épület központi hangszórójából. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!