Újranyitott a konditerem

2023.03.05. 20:15

Kültéren és beltéren is megteremtették a mozgás lehetőségét

Idén ismét megnyitott az önkormányzati konditerem Magyarszéken, a Faluházban.

Zs. K.

Mint Kárpáti Jenő, a község polgármestere elmondta, még korábban pályázati támogatásból vásárolták a terembe az eszközöket, és a volt fogorvosi rendelő helyén – amely átköltözött az egészségházba – alakították ki a termet, melynek nyitva tartását a helyiekkel együttműködve alakították ki.

– Még 2019-ben szerveztük meg a konditerem és egy park szabadidős működését, ezt keresztülhúzta a pandémia 2020-2021-ben. Most szervezzük újra ezeket a szolgáltatásokat, így nyílt meg újra a konditerem, és felvettük a kapcsolatot a helyi óvodával és iskolával a gyerekek kültéri sportolását segítve – mondta. A Patakvölgye Pihenőparkban emellett 11 kültéri saját testsúlyos fitneszgép, KRESZ park táblákkal (igény szerint járgányokkal), kültéri sakk, mini pump-track kerékpáros pálya, bitumenes kézilabda-kosárlabda pálya, petanque pálya, 15x32 méteres fedett lovarda, füves focipálya található, és igény szerint ping-pong, csocsó, tollaslabda és egyéb sporteszközöket biztosítanak a területen.

 

Címkék#kondipark

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!