A leghősiesebb város gesztusa

2023.03.07. 13:58

Szigetvár is segít a törökországi földrengés károsultjain

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: hxdbzxy

Az elmúlt hónapban a Törökországban bekövetkezett, rengeteg áldozattal járó földrengés megrázta az egész világot. Folyamatosan kaptuk a napról-napra növekedő elhalálozások számát. Számtalan embernek ment tönkre az élete. Elvesztették a tetőt a fejük felől, romba dőlt a jelenük és a jövőjük is.

Mindezek után nem meglepő, hogy számos nemzet a segítségükre sietett, akár mentőegységeket küldve, akár adományokat gyűjtve. Szigetvár is beállt ebbe a sorba. A török Nagykövetséggel történt egyeztetés alapján úgy döntött a város, hogy a földrengés károsultjainak megsegítésére adománygyűjtésbe kezdenek. Kérnek mindenkit, hogy akinek lehetősége van, az a Szigetvár Közalapítvány bankszámlaszámlájára (50800018-10065000) utalja át az adományozni kívánt összeget.  

A befolyó összegből takarókat, hálózsákokat, étkezési dobozokat és pelenkákat vásárolnak. Természetesen a szervezők tudatni fogják, hogy milyen mennyiségben vásároltak és juttattak el támogatást a budapesti adománygyűjtő központba.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!