Útinfó

2023.03.30. 09:35

Vége a télnek: kezdődnek az útjavítások, jönnek a lezárások

Pécs 48 pontján több mint 550 négyzetméternyi útburkolatot és mintegy 100 négyzetméternyi járdát állítanak helyre.

Zs. J.

Fotó: Nagy Lajos

A jó idővel és az aszfaltüzemek újraindulásával a héten megkezdődött a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása. A téli, fagyos időszakban számos hibaelhárítást kellett elvégeznie a Tettye Forrásház Zrt. szakembereinek, az akkor ideiglenesen helyreállított útszakaszok most vadonatúj burkolatot kapnak.

A Tettye Forrásház Zrt. megbízásából Pécs 48 pontján több mint 550 négyzetméternyi útburkolatot és mintegy 100 négyzetméternyi járdát állítanak helyre. A tervezetten április végéig befejeződő javítások minden esetben az út kezelőjének előírásai és elvárásai szerint zajlanak.

Erre készülhetünk:

A héten többek közt a Budai külváros több pontján (Avar utca, Vadász utca), a Szigeti külvárosban (Móré Fülöp utca) és Gyárvárosban (Tétény utca) folynak a munkálatok.

Április első hetében kertvárosi helyszíneken (Bogár, Lőtér, Móra Ferenc és Németh László utcák), Makár és Magyarürög városrészekben és a Belvárosban (Mária utca) dolgoznak a szakemberek.

Április 10-16. között pedig a keleti városrészben (Pécsbánya, Meszes, Borbálatelep) javítják az utakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában