Különdíj járt a győztesnek

2023.03.19. 13:14

Vérüket adták az élménykirándulásért a pécsváradiak

Sz. Zs.

Illusztráció

Fotó: Török János

Baranyában vettek részt a legtöbben a 8. országos civil véradásban, és innen került ki a győztes alapszervezet is. A miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága, a Civil Közösségi Szolgáltató Központok, az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt által február végére meghirdetett, hagyományos akcióban országszerte 59 helyszínen és 73 véradási időpontban segíthettek az érdeklődők.  

A szervezők már meg is tartották a sorozat gyorsértékelését – a létszám alapján az első helyen a Vöröskereszt Pécsváradi Alapszervezete végzett. Az oklevelet Kárpáti András pécsváradi alapszervezeti titkár és Sárközi Gergely 45-szörös véradó vette át Várdainé Kiss Krisztinától, a Baranya Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezőjétől. Nekik járt egyben a szervezők különdíja, a Nemzeti Művelődési Intézet felajánlása: Lakitelken egy teljes napot kitöltő kulturális és élményprogram.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában