Válogassunk és vásároljunk

2023.04.16. 08:08

Holmibörze Uránvárosban: minden adott lesz egy jó kis kikapcsolódáshoz

Megrendezi a Pécsimami az első kamasz- és felnőttholmi börzét az Uránvárosi Piac épületében április 16-án, délelőtt 9 és 12 óra között.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Berán Dániel

Igazi csajos program lesz ez a javából, és mindenféle kincsre lelhetnek az érdeklődők. Lesznek szép állapotú, vagy sosem hordott, akár márkás ruhák, kiegészítők (sálak, övek, ékszerek, táskák, cipők), kozmetikumok, parfümök, sporteszközök, technikai kütyük (PS, mobiltelefonok), lakberendezési tárgyak és még konyhai eszközök is.

A Pécsimami garantálja a jó hangulatot, és több mindennel is vár, mint azt gondolnánk: több száz méternyi tini- és felnőttholmi a bolti ár töredékéért, fedett, „időjárás biztos” helyszín és szabadtéri árusítás, ingyenes parkolás, mosdó, próbafülke tükörrel, amerikai hot-dog, üdítő, kávé.  

Fontos tudnivaló, hogy ezen a börzén baba- és gyermekholmik nem lesznek megtalálhatók. A ruhák tekintetében az alsó korhatár körülbelül a 10 éves kor, méret tekintetében pedig a 152 centiméter.  

 A börze a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsimami közös szervezésében valósul meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!