Hív a PécsiMami

2023.04.13. 15:19

Vasárnap lesz az első 10+-os börze

Zs. K.

Fotó: Berán Dániel

A Pécsimami és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. első alkalommal szervez kamasz- és felnőtt holmi börzét, vasárnap délelőtt 9 órától délig az uránvárosi Hajnóczy piac épületében.

A Pécsimami azokat szeretné megszólítani, akiknek a gyermeke már kinőtt a baba-és gyerekhomi börzékből, vagy saját maguknak vásárolnának szívesen a bolti ár töredékéért jó állapotú, akár márkás ruhát, cipőt, táskát, egyéb kiegészítőket. A kínálatban kozmetikumok, sport- és technikai eszközök, lakberendezési tárgyak és konyhai eszközök is megtalálhatók lesznek, vagyis minden, ami egy asztalon/állványon elfér. Az árusok nem kereskedők, hanem olyan pécsi, Pécs környéki lakosok, akik a szekrény mélyén, vagy a garázsban lapuló, számukra feleslegessé vált, akár sosem használt portékát kínálnak. 

Az új célcsoportnak szóló börzét nagy várakozás előzi meg, az árusító helyek néhány óra alatt elfogytak. Ha beigazolódik, hogy nem csak a kisbabás és kisgyermekes szülők körében van igény a csere-berére, a szervezők ősszel megismétlik a programot. Bővebb információ a Pécsimami weboldalán található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!