Karbantartás

2023.04.22. 17:30

Vonatról buszra szállhatnak ismét az utasok Budapest és Pécs között

Két olyan nap lesz áprilisban, mikor az InterCityvel utazóknak vonatról buszra kell majd szállniuk, mivel pályakarbantartási munkálatokat végeznek a Pécs–Budapest vonalon a Magyar Államvasutak Zrt. szakemberei. 

Zs. J.

Fotó: Huszár Márk

Április 25-én 8.20-tól 13.40-ig, majd április 26-án 8.25-től 13.35-ig a Pécs–Budapest vonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Godisa és Abaliget, illetve Bükkösd állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt. A megjelölt időpontokban a IC-k utasait pótlóbuszok szállítják Dombóvár és Pécs között, a személyvonatok utasait Godisa és Bükkösd, illetve Godisa és Abaliget között. 

A közút vonalvezetése miatt az IC-vonatokhoz kétféle pótlóbusz csatlakozik. Az egyik Dombóvár és Pécs között biztosít közvetlen eljutást, a másik Szentlőrinc és Dombóvár között. 
Az eredeti menetrendhez képest a buszok a főváros felől Szentlőrincre 27, Pécsre 14 perccel később érkeznek és Pécsről 21, míg Szentlőrincről 32 perccel hamarabb indulnak Budapest felé. 

 

Címkék#vonat#máv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában