Munkavédelmi nyílt nap

2023.05.02. 16:05

A munkabalesetben elhunytakra és a megrokkantakra emlékeztek

A munkabalesetben elhunyt, valamint megrokkant munkavállalók emléknapja alkalmából tartott munkavédelmi nyílt napot a Baranya Vármegyei Kormányhivatal április 28-án.

bama.hu

Forrás: Baranya Vármegyei Kormányhivatal

A rendezvényen elsőként a Baranya Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója, Müllerné dr. Juhos Bernadett köszöntötte a résztvevőket - olvasható a hivatal honlapján. Ezt követően a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke, Perényi József tartott előadást, majd dr. Tibold Antal a Pécsi Tudományegyetem Foglakozás-egészségügyi Központjának vezető főorvosa adott tájékoztatást a meghívott vendégeknek. A Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Osztály részéről Czukor János kormánytisztviselő beszélt a munkavédelmi hatóság munkájáról, illetve ismertette a 2022. évi szakmai eredményeket, tapasztalatokat.

Az előadásokat követően, az esemény zárásaként rövid megemlékezésre került sor a munkabalesetek áldozatainak baranyai emléktáblájánál, ahol a Baranya Vármegyei Kormányhivatal nevében Müllerné dr. Juhos Bernadett helyezett el koszorút.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!