Bepillanthatunk

2023.05.30. 10:15

Álom események helyszíne is lehet a Pécsi Egyetemi Borbirtok

Június 2-án és 3-án nyílt napot szervez a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet délelőtt 10 és délután 4 óra között.

Cz. E.

A Pécsi Egyetemi Borbirtok új rendezvényhelyszíne sok eseménynek nyújthat otthont, legyen szó romantikus lánykérésről, álomesküvőről, lakodalomról, emlékezetes születésnapról vagy exkluzív céges rendezvényről. Pécs egyik legszebb szőlőskertjében egy új rendezvénysátor lett felállítva, valamint az épület belső terme is a legkülönfélébb események ideális helyszíne lehet. A nyílt napot azért hívták életre, hogy bárki körül nézhessen és kedvet kapjon ahhoz, hogy ide szervezzen eseményt. 

Az alábbi programokat tartalmazza a nyílt nap: rendezvényhelyszín bemutatkozása, Pécsi Egyetemi Borbirtok borkóstolója, Kikelet Catering ételkóstolója, álomesküvő a szabadban bútor- és dekoráció bemutatója, valamint díjmentes, személyre szabott rendezvényszervezési tanácsadás.  

A nyílt napon való részvételhez azonban be kell jelentkezni május 31-ig a  [email protected]  e-mailcímen, amelyben szükséges feltüntetni, hogy melyik napon és milyen idősávban számíthatnak a szervezők az érkezésre.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában