Remeterét lesz a központ

2023.05.13. 08:45

Autóverseny és útfelújítás nehezíti szombaton a közlekedést

A 2023. évi Tour de Hongrie kerékpárverseny résztvevői ugyan elhagyták Pécset és környékét, de nem lélegezhetünk fel, hiszen május 13-án, szombaton a négykerekűek mérik össze tudásukat.

bama.hu

Baranya vármegyében autóversenyt rendeznek Pécsett, emiatt a Mecsekben a Pécs-Remeterét összekötő utat és a Remeterét-Szentkút összekötő utat több szakaszon lezárják. A kerülőút a 6-os és a 66-os főúton, valamint a Magyarszék-Bodolyabér és a Pécs-Abaliget összekötő utakon vezet. (06:00 és 20.00 között) (6603-as és 6604-es j. út) - olvasható az Útinform honlapján.

Felújítási munkák kezdődtek az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon, a Besnyő csomópontnál. A 41-es és a 46-os km között a külső és a leállósávot lezárták, és a csomópont le- és a felhajtóága sem használható. Kerülni az M6-os autópályán tovább haladva a következő, 50-es km-nél lévő Szabadegyháza/Adony csomópontban visszafordulva, vagy Pusztaszabolcs felé alsóbbrendű utakon lehet. A Pécs felé felhajtani szándékozók is az 50-es jelű Szabadegyháza/Adony csomópontot használhatják. 

Pécsen, a várostól délre, az 58-as főúton, víziközmű építési munkákat végeznek, az őszig tartó munkálatok a 8-as és a 12-es km között fokozott figyelmet követelnek!

A hétvégi kamiontilalom május 13-án, szombaton 22.00 órától, május 14-én, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!