Akciót hirdettek

2023.05.10. 14:01

Idén is virágba borítanák Szederkény köztereit

A tavalyi évhez hasonlóan a szederkényi önkormányzat idén is szeretné virágba borítani a falu köztereit, utcáit és portáit.

Zs. K.

Fotó: Juice Flair

Ehhez a lakók segítségére is szükség van, ezért a tavalyihoz hasonlóan ismét virágosítási akciót hirdettek. Eszerint azok a szederkényi lakosok, akik májusban legalább egyszerre 10 ezer forint értékben vásárolnak virágot, évelő növényt, vagy cserjét a Tárnoky kertészetben, azok számára az önkormányzat további ötezer forint értékű virágot biztosít. Mivel az önkormányzat kedvezményes árakat élvez, ez valójában közel 6500 Ft értékű virágot jelent.

Ezt a csomagot – háztartásonként egyet – a lakosok nevük és címük megadásával, aláírással igazolva vehetik át vásárlásuk után a kertészetben. Az önkormányzat kérése továbbra is csak annyi, hogy ezeket a virágokat látható helyen, ablakba, előkertbe vagy a ház elé ültessék el a lakók, hogy ezzel is szépítsék a faluképet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!