Csavaros fagyi is volt

2023.05.23. 13:40

Jól érezték magukat a helyi fiatalok a rózsafai gyereknapon

Május 21-én tartották a gyermeknapi ünnepséget a településen.

M. R.

A program zenés tornával indult, majd folytatódott ügyességi játékokkal, amelyen kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatták magukat. Versenyfeladatokban is részt vehettek a gyerekek, ezek között sor került evő- és ivóversenyre, zsákban futásra, illetve labdás ügyességi játékra is. 

A nap során a küldetések teljesítéséért kisebb ajándékokkal is jutalmazták a programra ellátogató fiatalokat. A gyereknap során közös ebéddel is várták az érkezőket, majd az ebédszünet után, a délután folyamán kézműveskedésre is nyílt lehetőség. A gyerekek kérhettek különböző színes arcfestést a programon, de kipróbálhatták a lufihajtogatást, illetve a holland hajfonást is. A hirtelen beköszöntő nyarat idéző időben csavaros fagylalt és hókristály adott felfrissülést, de kóstolhattak vattacukrot is, sőt, egy alkalommal cukor-ágyú kilövéssel is meglepték a résztvevőket. 

Emellett a gyermekek számára örömteli adalékot jelentett a játszótér környékén lévő szökőkút feltámasztása is. Németh Norbert polgármester tavaly, a játszótér felújításakor számolt be portálunknak arról, hogy tervezik a szökőkút megjavítását is. Idén májusra ezt sikerült is megvalósítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!