Tavaszi Borpiknik

2023.05.04. 14:00

Két útvonal közül választhatnak a bortúrázók

Idén első alkalommal rendezi meg a Villány-Siklósi Borút Egyesület a Tavaszi Borpikniket, mely során a résztvevők két útvonal megtételével ismerkedhetnek a pincészetekkel, az állomásokon boros játékokkal, kvízekkel, játékos vetélkedőkkel, és persze borkóstolóval várják a vendégeket.

Zs. K.

Fotó: Unger Tamás

A vezetett bortúra első útvonalán Gere Attila Pincészete, a villánykövesdi Blum Pince és a kisharsányi Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet várja a piknikezőket, míg aki a másik útvonalat választja, az a palkonyai Mokos Pincészetet, Günzer Tamás Pincészetét (Grandior BorBistro), valamint a Vylyan Szőlőbirtokot ismerheti meg. 

Az érdeklődők elővételben csütörtök 10 óráig válthatják meg a jegyüket, mely tartalmazza a borkóstolókat a pincészeteknél, a játékos programokat, a piknikvacsorát, és a buszos transzfert az állomások között. Az eseményt rossz időben is megtartják, belső helyszíneken. 

A borút nyáron és ősszel (június 24. és szeptember 9.) a Gördülő Dűlők élménybringatúrával is várja a borkedvelőket, akkor viszont két keréken kell majd az állomások, pincészetek között közlekedni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában