Helyi közélet

2023.05.29. 20:29

Közösségi szolgálat teljesíthető a kamarai táborban

bama.hu

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási csapata minden évben pályaválasztási tábort szervez az általános iskola felső tagozatosai számára, hogy a pályaválasztási döntésük, a középiskola választásuk biztosabb lehessen. Az interaktív programok között érinteni fogunk számtalan ágazatot (informatika, kreatív ágazat, vegyipar, gépipar, vendéglátás, könnyűipar, elektronika, építőipar, egészségügy), ahol a játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon keresztül rendkívül széles körben ismerhetik meg a gyermekek a szakmák világát.

– Amennyiben kíváncsi vagy mindezt hogy és miként tesszük, gyere hozzánk és a „kötelező” közösségi szolgálatod töltsd el egy hasznos programban. Tapasztalatot szerzel hogyan kell egy tábori közösséget összetartani, konfliktuskezelést és önállóságot tanulhatsz, belelátsz az általános iskolások pályaorientációjába, megtapasztalod saját segítői attitűdöd, sőt te magad is belelátsz a valódi munka világába – invitálnak a táborba a kamara szervezői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!