Merre közlekedjünk?

2023.05.24. 08:40

Ma sem ússzuk meg útépítés és lezárások nélkül az autózást

Mi nehezíti a közlekedést Baranyában és Pécsen?

Zs.J.

Fotó: Blazej Lyjak

Számos település közében dolgoznak, emiatt érdemes óvatosan közlekedi.

Útépítés, csatornázás Baranyában:  Almamellék, Cserdi, Abaliget, Kacsóta,  Gerde, Bisse, Csányoszró, Nagycsány, Birján, Töttös, Bezedek, Sátorhely

Pécs

Aidinger János út: Folytatódik az Aidinger János úton lévő megsüllyedt aknafedlapok és víznyelők javítását. A munkálatok – pontszerű lezárások mellett, több ütemben zajlanak majd. A munkaterületek mellett ideiglenesen félpályás forgalomkorlátozásra, útszűkületre lehet számítani. A javítások várható befejezésének dátuma június 30.

Mária utca: A II. ütemmel folytatódnak a Mária utcai gázvezeték felújítási munkálatok. Ezúttal a Kisflórián utca és a Szent Mór utca közötti szakasz lesz lezárva, beleértve a Szent Mór utcai csomópontot is. A Mária utca a Széchenyi tér irányából zsákutca lesz. A II. ütemmel egyidőben a Bástya utca és a Majorossy utca az Ágoston tér irányába újra járható lesz. A János utca forgalmi rendje módosul, zsákutca lesz és csak a Nagyflórián utca irányából lehet majd megközelíteni.

Kiss Ernő utca: A munkálatok során szakaszos korlátozásokra lesz szükség, a beruházás ütemezetten valósul meg.

Szigeti út: A nyugati kerékpárút folytatásaként 600 méter hosszon újabb irányhelyes kerékpárút épül a Szigeti úton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában