Félpályás útzár

2023.05.12. 12:57

Megindulhat a forgalom május 15-től a Verseny utcában

bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Pezzetta Umberto

Az elmúlt hetekben, mint arról tájékoztatást adtunk, a Verseny utca mintegy 100 méteres szakaszán a víziközmű-infrastruktúra korszerűsítése – annak érdekében, hogy minél gyorsabban haladhasson a felújítás, – teljes útzár mellett zajlott, ezáltal az utca kelet felől, lényegében a Siklósi úti felüljárótól zsákutcává vált.

A városháza tájékoztatása szerint május 15-től az eddig lezárt útszakaszon visszaáll a forgalmi rend, a Verseny utca teljes hosszában átjárható lesz, a zsákutca jellege megszűnik. A Verseny utca – Megyeri úti csomópontban is újra a régi forgalmi rend lesz érvényben. Fokozott óvatosságra intenek mindenkit, mivel az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” tábla a Közraktár utcából újra visszakerül a Megyeri útra, így az útkereszteződésbe való behaladásnál újra a Közraktár utca és Verseny utca felől érkezők élveznek elsőbbséget.

Felhívják az autósok figyelmét, hogy az utcában a víziközmű-hálózat fejlesztéséhez kapcsolódó kivitelezési munkálatok május 15-től továbbra sem állnak le. Előreláthatóan július közepéig félpályás útlezárás mellett, váltakozó irányban, jelzőlámpás forgalomirányítással szakaszosan zajlanak a víziközmű-infrastruktúra fejlesztések.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!