Kamiontilalom

2023.05.27. 08:30

Milyen utakon közlekedhetünk a hosszú hétvége első napján?

A közlekedés feltételei Baranyában ideálisnak mondhatók, sem csapadék, sem ködös-párás területek nem zavarják a sofőröket.

bama.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

Pécsen, a várostól délre, az 58-as főúton vízközmű építési munkákat végeznek, az őszig tartó munkálatok a 8-as és a 12-es km között fokozott figyelmet követelnek! 

Kamionstop:
Az ünnepi kamiontilalom 05.28-án vasárnap 6.00-22.00 óráig tart, majd hétfőn, 05.29-én ugyancsak 6.00-22.00-ig lesz érvényben!

A Magyar Közút kiemelt figyelmet fordít idén a kezelésében lévő utak menti területek karbantartására, így nemcsak a mintegy 200 millió négyzetméternyi zöldfelület kaszálási munkáira, hanem a szemétszedési munkákra is. A társaság korábban többször is eredményes szemétgyűjtési akciót szervezett, most pedig egy teljes hetet jelölt meg legújabb szemétgyűjtési kampányára. A június 12-ei héten így nemcsak saját mérnökségi és irodai dolgozóik gyűjtik majd az illegálisan kidobott út menti szemetet országszerte, hanem 2023. június 4-ig önkéntesek csatlakozását is várják a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!