Együtt sportolnak tovább

2023.05.07. 12:15

Mindenki profitál a legújabb együttműködésből

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara és a Decathlon az oktatás, a kutatás és a tehetséggondozás területeit érintő együttműködési megállapodást kötött.

bama.hu

A kar honlapja szerint az együttműködés fő célja a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar, Sporttudományi és Testnevelési Intézetének képzéseiben a piaci és a gyakorlatorientált szemlélet erősítése a Decathlonnal való közös munka révén.

A megállapodás kiterjed az oktatás területén történő együttműködésre, közös rendezvények megvalósítására, amelyek nem csupán az egyetemi polgároknak, hanem Pécs város lakosainak is szólnak, és főként az egészséges életmód népszerűsítését helyezik a fókuszba. A Decathlon támogatja a karon történő sporttudományban zajló tehetséggondozást is. 

A megállapodás egyben megalapoz egy gyakornoki programot is, amely révén a PTE TTK Sporttudományi és Testnevelési Intézetének hallgatói szakmai gyakorlatukat végezhetik a Decathlonnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában