Kerékpáros akadályverseny

2023.05.30. 15:00

Szombaton rendezik meg a Tour de Hosszúhetényt

zs. k.

A kép illusztráció

Fotó: Nagy Lajos

A Hosszúhetényi Turista Egyesület immár hetedik alkalommal rendezi meg a Tour de Hosszúhetény kerékpáros akadályversenyét a gyereknapi rendezvényen. Június 3-án 9 órától szeretettel várják a kimozdulni vágyókat. A táv 5 km lesz, amit kerékpárral, rollerrel és futóbiciklivel is lehet teljesíteni.

Kerékpársisak használata erősen ajánlott. A program a futballpályáról indul. A Kőmorzsoló óriás és az Almalomb között elhelyezett állomásokon (rendőrség, cserkészet, családsegítő, Duna-Dráva Nemzeti Park, Biokom, Mecsekerdő, airsoft lövészet, egészségügyi, falmászás, tűzoltók és íjászat) kell játékos feladatokat megoldani. A program regisztrálni kell a HOTE Természetjárók facebook csoportjában. A gyerekeknek ezen a napon még versenyautó kiállítással, közösségi és sportjátékokkal, bábszínházi előadással, habpartyval és tini diszkóval is kedveskednek ezen a napon. Emellett lesz még falmászás, palacsintázás, csillámtetoválás és hennafestés is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!