Anyák napja

2023.05.03. 14:00

Virágültetéssel és kedvezményes virágvásárral várja a családokat a Pécsimami

A Pécsimami Közhasznú Egyesület május 6-án 10 órától 12 óráig anyák napi programra várja a szülőket és a gyerekeket az új vásárcsarnok előtti téren, ahol közös virágültetés mellett gyerekprogramok és kedvezményes virágvásár is lesz.

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: Muzslay Péter

A program anyák napi Ringató percekkel indul, melynek ideje alatt a virágültetésre regisztráltak átvehetik a palántákat. A virágok mellé egy kis szívecske is jár, melyre a virágot ültető gyermekek neve kerül. 10.30-kor kerül sor a közös virágültetésre: összesen 144 begóniát és sárkány begóniát ültetnek a résztvevők a vásárcsarnok előtti szökőkút köré elhelyezett kaspókba.

A sok szívvel megjelölt virág üzenete: „Anyának lenni jó!”. A program ideje alatt ingyenes anyák napi mini fotózásra lesz lehetőség, a kicsiket pedig játszóház szórakoztatja. Annak is érdemes ellátogatnia a programra, aki szeretné kedvezményes áron beszerezni az anyák napi vágott, vagy cserepes virágokat: az ehhez szükséges kupont a helyszínen lehet átvenni a Pécsimami standjánál. A rendezvény ingyenes, bővebb információ a pecsimami.hu oldalon található. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!