Domborművet is kapott dr. Hepp Ferenc

2023.06.04. 15:40

Ezernyi válogatottság néhány négyzetméteren - GALÉRIÁVAL!

Vasárnap kora délután tartották a Nemzeti Kosárlabda Akadémián a Dr. Hepp Ferenc Rehabilitációs és Regenerációs Központ névadó ünnepségét. Ott voltunk, és rengeteg válogatott kosarassal találkoztunk.

f. z.

Fotó: L.L.

A meghívóban csak ennyi állt: „az eseményre elfogadta meghívásunkat mintegy ötven olyan korábbi sokszoros válogatott játékos, aki a magyar női nemzeti csapatnál együtt dolgozott a legendás csapatorvossal, dr. Hepp Ferenccel”. Ez alapján is sejtettük, hogy jó hangulatú lesz a rendezvény, de még az előzetes elvárásainkat is felülmúlóan az volt.

A kánikula elől a fák árnyékába menekülve ugyanis valóban rengeteg klasszis játékost láttunk – gyors fejszámolásunk szerint alsó hangon is jó pár ezernyi válogatottság álldogált a gyönyörű épület mellett. Hogy a névválasztás mennyire tökéletes, azt jól mutatják a köszöntő beszédek: Gulyás László sportriporter, Kiss Lenke, 328-szoros magyar válogatott kosárlabdázó és Rátgéber László, kosárlabda akadémia szakmai és stratégiai igazgatója egyaránt inkább a szórakoztató sztorikra, a vicces emlékekre koncentrálva idézték fel a legendás orvos alakját. A dombormű-avatást kötetlen ebéd követte – amelyen folytatódtak a sztorizások.

És valóban, ennél szebben, ennél elegánsabban nem is lehetne emlékezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!