Szabad az út a szünetben

2023.06.06. 12:30

Idén is lesznek Komlóról közvetlen járatok a Balatonra, Zalakarosra és Orfűre is

Hamarosan itt a nyári szünet, így június 17-étől ismét beindulnak a kedvelt üdülőhelyeket célzó közvetlen autóbuszjáratok Komlóról.

MW

Ezen a nyáron is átszállásmentesen lesz elérhető például Balatonlelle, Fonyód, Balatonfenyves, Balatonmáriafürdő, Zalakaros és Orfű is.

A Komlói Autóbuszos Tömegközlekedés Blog által kezdeményezett járatok tavaly is nagy népszerűségnek örvendtek, így a busztársaság ezeket az idén is közlekedteti.

Irány tehát a Balcsi! Balatonlelle-Fonyód-Balatonmáriafürdő-Zalakaros irányába június 17-től minden pénteken, szombaton és vasárnap indul majd járat Komlóról 7:35-kor, a 4-es kocsiállásról. A járat 16:53-kor indul vissza Komlóra, közvetlenül a zalakarosi gyógyfürdő bejárata mellől. 

Orfűre hétvégén ezúttal is három járattal lehet majd utazni, Szombaton és vasárnap a körjáratok 10:00, 13:35, 17:00 órakor indulnak Orfű felé a 3-as kocsiállásról.

Komlóról Harkány is elérhető átszállásmentesen, csakúgy mint a siklósi fürdő! Ez a buszjárat az év minden napján közlekedik, Komlóról 7:30-kor indul, a 6-os kocsiállásról.

Az utasforgalmi adatokból kiderült , hogy tavaly a komlói utasok döntő többsége a közvetlen buszjáratokat választotta, hiszen az átszállásmentes utazási lehetőség hatalmas előnyt jelent. Fontos hangsúlyozni, hogy valamennyi fent említett járaton korlátozás nélkül elfogadják a népszerű vármegye- és országbérletet."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!