Kóstoljunk és szavazzunk!

2023.06.01. 15:20

Stifolderekkel kényeztetik az ízlelőbimbókat

Újra Stifolder Fesztivált tartanak Fekeden június 3-án. Idén ez a tizenkettedik alkalom, hogy minden e kolbászkészítmény körül forog.

Cz. E.

Egész napos programmal várják a stifolder verseny mellett az érdeklődőket a településre. Délelőtt 9 óra 30 perckor egy lovas felvonulás nyitja meg a rendezvényt és onnantól kezdve nincs meg állás. A nyár első szombatján tartanak dzsúdó- és cigány népzenei bemutatót is, lesz táncház, bútorfestő kiállítás és nem maradhat el a zene sem. A talpalávalót többen – Fekedi Zenekar, Fekedi Vegyeskar, Bogár István Hagyományőrző Együttes, Pappert Anna és Gábor gombosharmonikások, Véméndi Férfikar, Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar – is szolgáltatják a nap folyamán, de bemutatkozik a Fekedi Klumpenjäger tánccsoport és Mórágyi Német Nemzetiségi Néptáncegyüttes is. 

A versenyre nevezett stifoldereket a Stifolder sátorban tudja megkóstolni a közönség, az ízlelőbimbók munkája után pedig leadható szavazat is kedvencünkre. Délután 6 órakor pedig kihirdetik az eredményeket.  

Mindezek mellett lesznek szabadtéri játékok és hagyományok udvara is, valamint délután 7 órától a Band of StreetS zenekar koncertjét élvezheti a vendégsereg, amelyet este 8 órától utcabál követ a Ttoti-Frutti Music Banddel. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!