Lopott pillanatok

2023.06.07. 14:39

Szavazzunk a pécsi fotós Pécsett készült, gyönyörűséges felvételére!

A legjobbak közé került, s a közönség díjára is esélyes a pécsi fotós, Bozó Pál Lopott pillanatok című fényképe az Anyaföld, anyanyelv, anyaszív témákkal a Nemzetpolitikai Államtitkárság által meghirdetett Magyar szemmel című fotópályázaton.

M. B. (forrás: Pécsi Újság.hu)

Forrás: Pécsi Újság.hu

A pályázatra a világ bármely tájáról, a Kárpát-medencéből és a diaszpórából egyaránt lehetett jelentkezni a témának megfelelő pályamunkával, emellett a felhívás az idei esztendőben egy rajzpályázattal is kiegészül a 14 éven aluli gyerekek számára.

A pályázat három témája: anyaföld, anyanyelv, anyaszív. E három témában várták a 14. életévüket betöltött pályázók fotóit, valamint az anyaszív kategóriában a 14 év alatti korosztály rajzait.

Az Anyaföld téma célja, hogy bemutassuk életünk forrását, szülőföldünket: a Kárpát-medence és a diaszpóra magyarsága által lakott lenyűgöző tájakat, magyarságunk kulturális örökségeit.

Az Anyanyelv témában olyan alkotásokat vártak, amelyek középpontjában legfontosabb kulturális kincsünk, anyanyelvünk, annak szépsége, sokszínűsége, fontossága áll.

Az Anyaszív kategóriában vártát mindazokat a fotókat és rajzokat, amelyek témája az anyai szeretet, odafigyelés és támogatás sokszínűsége, szépsége.

A közönség díját annak a három fotónak a készítője nyeri, akinek a feltöltött galériában található képére a legtöbb like érkezik. A közönégszavazást június 8-án, 10:00-kor zárják.

Bozó Pál Pécsett készített fotójára erre a linkre kattintva lehet szavazni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában