Munkavégzés

2023.09.23. 08:40

Több korlátozás van érvényben ma is Baranya útjain

Bama.hu

Képünk illusztráció!

Fotó: Ádám János

Az M6-os autópályán,
- Budapest felé az M0-s autóúti csomópont közelében, a 18-as és a 17-es km között a külső sávot elkerítették a járművek elől, mert egy híd dilatációs szerkezetét javítják.
- aszfaltozási munkákat végeznek Budapest irányában Iváncsa térségében. Az 51-es és a 46-os km között csak a külső sáv autózható. 
- szintén a Budapest felé vezető oldalon, folytatják a felújítási munkákat a 76-os és a 72-es km között, belső sávot lezárták. A munkavégzés kapcsán a kollektor ágat és az M8-as autópálya csomópont le és felhajtó ágát is lezárták. Kerülni az M6-os autópályán, a 83-as jelű Dunaföldvár-észak csomóponton keresztül, illetve a 71-es jelű Dunaújváros-centrum csomópont keresztül lehet. 

Az 58-as főúton
- Pécs átkelési szakaszán az 1-es és a 2-es km-nél csatornázás miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható. 
- Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között szintén csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 
A 66-os főúton, Pécs északi határában, a Györgytelep városrészben a 3-as km-nél, a Mánfa felé vezető oldalon megsüllyedt a burkolat, ezért a külső sávot elkerítették.

Felújítják a Velény bekötő utat. Munkanapokon napközben nem lehet se be-, se kihajtani a településről, hétvégén viszont közlekedhetnek az autósok - olvasható az Útinform honlapján. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában