szavazás eredmény

2018.07.16. 12:15

A sofőrök többsége normálisan vezet olvasóink szerint

Legutóbbi szavazásunk alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy a távolsági buszok sofőrjei mennyire vezetnek veszélyesen.

bama.hu

Debrecen, 2017. december 14. Az Inter Traction Electrics Kft. által kifejlesztett, Mercedes-Benz márkájú, Reform 500 LE típusú autóbusz-termékcsalád elsõ típusának bemutatója a cég új oktatási, fejlesztési központjának és kísérleti üzemének megnyitóján Debrecenben 2017. december 14-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Fotó: Czeglédi Zsolt

Több olvasói panasz is befutott a szerkesztőségünkbe az elmúlt időszakban arról, hogy a távolsági buszok sofőrjei nem mindig vezetnek biztonságosan Baranyában. Így tálcán kínálta magát a lehetőség, hogy az olvasóink döntsenek ebben a kérdésben, és mondják el ők a véleményüket.

A nép ítéletélt ezennel kihirdetjük: a többség szerint nem szabad általánosítani, a sofőrök zöme, olvasóink 53%-a szerint normálisan vezet. A bama.hu szavazóközönségének 27 százalék azt vallja, nincs velük semmilyen probléma, nem volt még negatív tapasztalatuk e téren.

A serpenyő negatív oldalán mindösszesen 14 százaléknyi voksot leadó áll, ők azt mondják, hogy nincsenek velük megelégedve, tényleg veszélyesen vezetnek. Míg hat százalékot nem érdekli a vezetési stílusuk, nekik mindegy, hogy miként vezetnek, a lényeg, hogy célba érjünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!