verseny

2019.01.15. 10:42

Adrienn és Ferenc lett az Év párja Baranyában

Pécsiek taroltak az év párja versenyünkön.

bama.hu

Hatalmas népszerűségnek örvendett olvasóink körében az Év párja elnevezésű fotópályázatunk. A most zárult versenyünkre több mint 18 ezer – egészen pontosan 18 148 – szavazatot adtak le a bama.hu voksolói, a verseny oldalát pedig több mint 51 ezren látogatták meg.

Sok humoros, romantikus, különleges látványvilágú, vagy éppen kreatív képet küldtek be a versenyzők a verseny oldalára, akik közül Adrienn és Ferenc fotója lett végül a befutó.

A Pécsett köttetett holtomiglanra 1907 szavazat érkezett. Első helyezettünk 2 személyes kétéjszakás félpanziós pihenést nyert a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, Badacsony első számú hoteljébe, ahol a helyi gasztronómia, bor és wellness nyújtotta kényeztetést élvezheti. Az év borszállodája a legjobb hely arra, hogy nyerteseink felfedezhessék a festői Balatonfelvidéket, átélhessék a Badacsonyt. reméljük tényleg egy igazi második nászútban lehet részük.

Második helyre Edit és Andris esküvői fotója futott be, rájuk 1598 voksoló szavazott. Ők gyertyafényes vacsora utalványt nyertek 2 fő részére 15 000 Ft értékben.

Harmadik helyen Ivett és Máté fotója végzett 1378 szavazattal. Ők gyertyafényes vacsora utalványt nyertek 2 fő részére 10 000 Ft értékben.

Gratulálunk a nyertes ifjú pároknak!

A nyeremény átvételéről, és a további teendőkről a nyerteseket hamarosan e-mailben értesítjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!