Pécs

2019.04.22. 09:45

Átmeneti vízzavarosodás lehet Pécs nagy részén

Vízzavarosodás várható kedden Pécs nagy részén.

bama.hu

A Tettye Forrásház tájékoztatása szerint Pécsen a Szigeti út 58., Rácvárosi út 1., Fogadó utca 15., valamint a Szentlőrinci út 2/1. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt április 23-án, kedden 11.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Fogadó városrész – Rácváros – Kovácstelep – Uránváros – Szigeti városrész – Ispitaalja és a Belváros területén.

A munkálattal érintett szakaszon sávszűkületre lehet számítani. Az intenzív vízvételezés hatására nagyobb mennyiségű vízfolyás jelenhet meg az úttesten – ez a munkálatok velejárója, nem meghibásodásból ered!

A megszokott kiegyensúlyozott vízminőség rövid időn belül visszaáll. A társaság azt javasolja, hogy a jelzett időszakban fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, a mosó- és mosogatógépek beindítása előtt minden esetben ellenőrizzék a vizet, és amennyiben a víz zavarosodását észlelik, kerüljék a használatát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!