csúcstámadás

2018.05.20. 11:30

Civilek is versenyezhetnek a TV-torony meghódításáért

Harmadik alkalommal rendezi meg a Misina Toronyfutó Versenyt a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 25-én. Az idei esztendőben a hivatásos verseny mellett a civil lépcsőfutók versenyét is meghirdetik.

Hajdu Zsolt

– A verseny célja, a speciális tűzoltói beavatkozások során fellépő fizikai igénybevétel bemutatása a civilek számára, ezért számukra is biztosítjuk a különleges igénybevételt jelentő, extrém körülmények közötti versenyzési lehetőséget – mondta Fábián Lilla megyei szóvivő. – A feladat nem változott, ugyanaz, mint az előző években, leküzdeni a TV-torony 438 lépcsőfokát, ez 25 emelet magasságnak felel meg.

Nevezni online, a http://korido.hu/2018TVtorony_reg weboldalon lehet, nevezési határidő május 20. A résztvevők maximális létszáma 120 induló, a nevezéseket a beérkezések sorrendjében fogadják el. A nevezőket déltől várják a helyszínen a szervezők, női egyéni és férfi egyéni kategóriában, az első versenyzőket negyed 2-kor indítják a torony aljában.

A hivatásos állomány számára kiírt verseny reggel 9 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!