Lovászhetény–Pécsvárad

2018.07.21. 17:30

Egészségnapokat is szerveznek

A Zengő Praxisközösség idén májusban kezdte meg munkáját a Pécsváradi Járásban.

Zsigmond József

Budapest, 2011. október 4. Az Országos Epidemiológiai Központ munkatársa vizsgálatot végez az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), az Országos Tisztifõorvosi Hivatal és az Országos Epidemiológiai Központ Virológiai Fõosztálya által szervezett laboratórium-bejáráson a Légúti vírus laboratóriumban. MTI Fotó: Kovács Tamás

Fotó: MTI

A térségben lévő települések falunapjaihoz kapcsolódva egészségnapot szerveznek, ahol az ingyenes állapotfelmérések és tanácsadások látják el az érdeklődőket.

Az ellátási területéhez tartozik Pécsvárad, Zengővárkony, Martonfa, Nagypall, Fazekasboda, Maráza, Geresdlak, Apátvarasd, Lovászhetény és Erdősmecske. Az elmúlt időszakban a zengővárkonyi és fazekasbodai falunapokhoz kapcsolódóan két egészségnapot is szerveztek sikeresen.

Legközelebb július 28-án Lovászhetényben a falunapon vesznek részt. Erdősmecskére augusztus 11-én mennek a falunapon, Martonfán a következő szervezett véradás alkalmával szeretnének egészségnapot szervezni. Geresdlakon augusztus 26-án várják majd az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!