kedvezmény

2018.06.18. 16:10

Harkányban egész nyáron ingyenes strandbelépőt ér a kitűnő bizonyítvány

Több településen is olcsóbban csobbanhatnak a helyben élők a kedvezményes fürdőbelépővel.

Zs. K.

A hétvégén már szinte az összes baranyai strand kinyit, hivatalosan is megkezdődik a nyári szezon. A fürdők sokféle programmal, akciókkal és kedvezményekkel várják a vendégeiket, emellett pedig többen a helyieknek is jelentős kedvezményekkel szolgálnak. A nyári napokban főként a kisebb fürdőknél érzékelhető a hét eleji, illetve a hétvégi strandolók száma. A helyiek számára nyújtott kedvezményekkel azonban kompenzálható a vendégforgalom.

Beremenden, az egyébként is a legolcsóbb jegyárakat alkalmazó strandfürdőben például a felnőtt jegyárból 400, a diákéból pedig 200 forintos kedvezményt adnak az ott élőknek. A Sellyei Termálfürdőbe Sellye kártyával a felnőtt jegyárból 300 forint kedvezményt vehetnek igénybe a helyiek, de a diák és a 7 éves kor alatti gyermekek belépője is olcsóbban váltható meg.

A Mohácsi Uszoda is kedvez a helyben élőknek. A 2100 forintos napijegy helyett a mohácsiaknak csak 1600 forint az ár, emellett pedig mind a diák, mind a nyugdíjas jegyek és bérletek jelentős kedvezményekkel válthatóak ki, ha helyből indul a vendég a strandra.

A városi kártyával rendelkező siklósiak a Siklósi Termálfürdőbe váltott felnőtt jegyárból 50, a gyermek jegyárból pedig 40 százalékos kedvezményben részesülnek.

A harkányi képviselő-testület az idén úgy döntött, hogy megjutalmazza a kitűnő tanulókat. A színötös bizonyítvány ingyenes egész nyárra szóló strandbelepőt ért a Kita​i​bel Pál Általános Iskola jó tanul​ó​inak​. Információink szerint ennek a kedvezménynek az idén körülbelül 90 diák örülhet. A helyi iskolásoknak szóló kedvezményt korábbi években Bólyban is megszavazták, a polgármesteri hivatal titkárságán azonban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ebben az évben nem lesz különbség a strandra megváltott helyi és a nem helyi diákjegyek árai között.

A települési önkormányzatok emellett még a nagyobb – jegyáras – rendezvényeikre is ingyen belépést biztosítanak. Az orfűi lakosok a Fishing on Orfű fesztivál ideje alatt a helyszínen féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. A harkányiak pedig a fürdőfesztiválra úgynevezett tiszteletjeggyel ingyenesen mehetnek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!