nyereményjáték

2018.04.06. 08:40

Hatmillió forintos olvasói játék indul ma

Ma rajtolt el Tavaszi Mozaikkereső című nyereményjátékunk, amelyen rengeteg ajándék várja olvasóinkat.

Mától minden nap – összesen 11 alkalommal – megjelenik lapunkban tíz darab sorszámmal megjelölt mozaikkupon, plusz egy jokerkupon. A játékosoknak az a feladatuk, hogy a mai lapszámba behúzott játékszelvényen adják meg adataikat, gyűjtsék össze a lapokból a mozaikkuponokat (tíz különbözőt), és ragasszák fel a játékszelvényre. A jokerkupon bármelyik másik kupont helyettesítheti!

A kivágott gyűjtőszelvényt a felragasztott mozaikkuponokkal lezárt borítékban kell beküldeni a következő címre: Tavaszi mozaikkereső 2018 – nyereményjáték. Mediaworks Hungary Zrt. 8200 Veszprém, Házgyári u. 12. A szelvények beküldésének határideje április 26-a. A Tavaszi mozaikkereső játék fődíja egy hárommillió forint értékű bankkártya, ezen túl kisorsolunk két LED tv-t, öt 200 000 forint értékű utazási utalvány, tíz 100 000 forint értékű Spar-utalványt és 15 wellnesshétvégét. A sorsolás május 15-én, 10 órakor lesz Veszprémben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában