pécs

2018.03.15. 12:30

Kalandozni lehet majd a tűzoltók új kocsijával

Most bárki lehet tűzoltóautó-tulajdonos – legalább egy kicsit.

N. L.

A kiöregedett járművét lecserélni készülő Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület közösségi gyűjtéshez folyamodott, hogy beszerezhessenek egy új kocsit. Amint azt Bodor Csaba elnök elmondta, Olaszországból terveznek venni ottani kollégáktól egy már leszerelt tűzoltóautót, 7,5 millió forintos áron. A vásárláshoz támogatói jegyekkel tervezi a fennmaradó mintegy 2 millió forintot összegyűjteni az egyesület. A jegyeket 1000 és 2000 forintos címletekben lehet majd megvenni, és még szervezik, hogy minél több önkéntes és segítőkész eladóhely árulja az adományjegyeket.

Aki beszállna a jegyek kínálásába – például üzletében, éttermében, kávézójában vagy munkahelyén vállalná az értékesítést, az jelentkezzen az egyesület Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/pecs.fire.rescue/).

A jegyekkel nem csak segíteni, de nyerni is lehet majd – árulta el Bodor Csaba. A résztvevők közt ugyanis az akció végén egy igazi tűzoltóautós élménynapot sorsolnak ki, az öt szerencsés nyertes már az új járművel megismerkedve csatlakozhat egy napra a kutató-mentő és tűzoltó csapathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában