lovasbál

2018.02.24. 08:43

Közeleg a lovasok téli találkozója

Lovasbált rendeznek szombaton a Pécsbányai Közösségi Házban.

N. L.

Ópusztaszer, 2012. május 19. Huszárok bemutatója a II. Nyeregszemle "Vivát Huszár" elnevezésû európai huszártalálkozón az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti emlékparkban. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Fotó: Ujvári Sándor

Mint a szervezők részéről Szomor Kázmér, a Magyarszéki Lovas Egyesület tagja elmondta, az esti mulatság már negyedszerre kap helyet a Gesztenyés utcai közösségi térben, ahol családi programként lehet megtartani a megye lovasainak hagyományos téli összejövetelét. A nagyteremben este tánc és zene, az előtérben pedig csocsó és az elmúlt évek lovas eseményeinek fotóvetítése várja a vendégeket. A könyvtárban pedig a gyerekeknek is játszószobát rendeznek be, így minden korosztályt várnak.

A térséget összefogó lovasbálra idén mintegy 140 főt várnak, a résztvevők egyebek közt Bükkösdről, Sásdról, Hosszúhetényből, Szászvárról és Beremend vidékéről is jelezték már érkezésüket. A farsangi esthez illően tombola is lesz, amelyet lovasboltok támogatásával rendeznek meg.

Az összejövetel lehetőséget biztosít arra is, hogy áttekintsék az év rendezvényeit, ebben a körben mindenki ismertetheti, milyen tervei vannak a baranyai lovasélet terén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!