Postabontás

2018.07.15. 16:45

Megnőtt a várakozási idő a buszmegállókban

A nyári menetrend bevezetése óta többet kell a buszokra várni – panaszkodik olvasónk.

bama.hu

A gyermekeink dolgoznak, mi nyugdíjasak vagyunk. Jó egészségnek örvendünk, így kicsit muszájból is, de örömmel besegítünk az unokánkat a bölcsődéből hazajuttatni – írta olvasónk.

Nagyon örültünk, amikor a busztársaság bevezette a fonódó járatokat, hiszen ez nagy segítség volt nekünk. Több járat érkezett a megállóba, nem kellett annyit várni és talán hamarabb elértük a célállomást is. A nyári menetrend beköszöntével, hiába a fonódó hálózat annyira megritkították a járatokat, hogy nagyon megnehezítik a buszozásunkat.

Értem, hogy a tanítási időszak lezártával nincs annyi diák, de aki az ügyeit intézi, vagy dolgozni jár, annak semmi nem változott a napi időbeosztásában. A mi esetünkben ez azt jelenti, hogy a nyári kánikulában már nem az van, hogy az egyik járatról leszállunk és a másikra fel, hanem komoly várakozási idővel kell számolni utunk során.

Szerencsére a kisunokánk nagyon szereti a tömegközlekedést, de az eddigi menetidőnk két órára nő, ha nem érünk ki időben a megállóba. És ugye erről nem mi tehetünk, mert az uzsonnával nem mindig ugyanakkor végeznek a bölcsődében. Gondolom ez nem csak a mi problémánk ilyenkor. Öröm az ürömben, hogy legalább az egészségünk megvan hozzá.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!