játék

2018.01.17. 17:18

Melyik a jobb? Motoron vagy rohamosztagos sisakban esküdni?

Javában zajlik Az év párja játékunk, melyre ezúttal is rengetegen neveztek. Január 31-ig várjuk még a fotókat, az alábbi összeállításban pedig az eddig beérkezett „pályaművekből” mazsolázunk.

bama.hu

Ötletes esküvői fotókban idén sincs hiány. Hogy bizonyítsuk ezt, kigyűjtöttünk néhány vicces, érdekes meghökkentő képet. A minél rendhagyóbb, romantikusabb vagy éppen humorosabb képeket beküldők jó eséllyel pályázhatnak az elsőségre Az év párja játékunkban.

Akár Ildikóék is: mint látható, a menyasszony mindent megtesz, hogy magához húzza Ficánkán fickándozó férjét.

Azt nem állítjuk, hogy Brigiék a motoron mondták ki a boldogító igent, de az biztos, hogy a nagy napon is a sebesség megszállottjai voltak.

Azért az sem rossz ötlet, ha épp az esküvőd napján varratod fel a tetkódat. Főleg, ha a jövendőbelid teszi ezt meg neked.

Annál van menőbb, ha egy rohamosztagos a férjed, R2D2 pedig az esküvői tanúd? Nem hisszük.

Na ha nincs más, akkor két pár piros dorkó is megmutathatja, hogy összetartoztok.

Hát reméljük, hogy a menyasszony nem akar máris a Dombay-tóba menekülni férjura és a barátok elől.

Ha a férfiember úgy 30 percig ebben a pozícióban maradt, akkor nagyjából 367 kalóriát égetett el. Másrészt reméljük, hogy ez a kép nem azt jelképezi, hogy a kedves asszonyka máris az ura fölé nőtt.

A pályázatunkon azon frissen házasodott párok esküvői fotóit várjuk tehát január 31. délig, akik 2017-ben kötöttek örök hűséget, és úgy gondolják, hogy boldog pillanataikat nem csupán a családdal, a barátokkal és az ismerősökkel osztanák meg. Amennyiben kíváncsi vagy a többi fotóra is, akkor azokat is megtekintheted a fenti linken, és szavazz is bátran azokra, amelyek megtetszenek.

MOST OLVASÓINK ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS BELÉPŐT NYERHETNEK

Idén nem csak a pályázókat, hanem a szavazókat is megajándékozzuk. Nyereményjátékunk 2018. január 8-18-ig tart és minden nap egy páros belépő talál gazdára a 16. Pécsi Esküvő kiállításra.

Nem kell mást tenni, csak helyesen válaszolni az ITT feltett kérdésre. Természetesen minden megosztást megköszönünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában