PTE

2018.01.16. 14:30

Mielőbb dékánt választanának

Ügyvivőként vezeti év eleje óta a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karát a korábbi dékán, miután decemberben nem választották meg az utódját. Dr. Bachmann Bálint megbízatása az év végével lejárt, ezért az új vezető megválasztásáig a PTE rektora, Dr. Bódis József megbízta a kar vezetésével, az ideiglenes vezetői stáb összeállításával.

N. L.

A megbízott dékán arról adott hírt, hogy jövő hétfőtől megalakul az új kari tanács, amely a lehető legközelebbi időpontra ki is tűzi az első ülését. Ezen a dékáni pályázatok rangsorolása és a műszaki kar új vezetőjének megválasztása lesz a feladat.

A Dunántúli Napló információi szerint a vezetői posztra a PTE MIK két oktatója pályázik: Dr. Medvegy Gabriella, az Építészeti és Várostervezési Tanszék oktatója, aki jelenleg megbízott stratégiai és általános dékánhelyettes, valamint Dr. Iványi Péter, a Rendszer- és Szoftvertechnológia Tanszék megbízott vezetője, jelenlegi megbízott tudományos dékánhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában