eredmény

2018.01.19. 16:01

Nem indít jelöltet az MSZP Baranya megyében – Így vélekednek olvasóink

Kedden kiderült, hogy az április 8-án tartandó országgyűlésiképviselő-választáson az MSZP nem indít önálló jelöltet Baranya megyében. A bama.hu szerkesztősége szavazást rendezett olvasói számára, azt tudakolva, hogy miként vélekednek a párt történelmi mélyrepülésével kapcsolatban.

bama.hu

A válaszadók több mint a fele – 52 százaléka – úgy gondolja, hogy ennyi volt, a szocialisták a teljes összeomlás határára kerültek. A szavazók 36 százaléka szerint „csak ravaszkodnak” a baloldaliak, míg mindössze olvasóink 12 százaléka hitetlenkedik a párt (bal)sorsa láttán.

Az adatokból kitűnik, hogy a közélet iránt fogékony olvasóink szerint a baloldali szervezet végképp leírta magát, hiszen Baranya megye korábban a szocialisták fellegvára volt, mára azonban eljutottak odáig, hogy nincs egyetlen olyan politikusok sem, aki megfelelően képviselhetné a párt szellemiségét szűkebb pátriánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!